فرهمندفر, رضا, محمدزاده میلانی, جعفر, دباغ مظهری, محمدرضا (2022). اثر آنزیم گلوکزاکسیداز و امولسیفایر استر دی استیل تارتاریک اسید منوگلیسرید (داتم) بر ویژگی های فیزیکی و بافتی کیک فنجانی. , 19(123), 233-241. doi: 10.52547/fsct.19.123.233
رضا فرهمندفر; جعفر محمدزاده میلانی; محمدرضا دباغ مظهری. "اثر آنزیم گلوکزاکسیداز و امولسیفایر استر دی استیل تارتاریک اسید منوگلیسرید (داتم) بر ویژگی های فیزیکی و بافتی کیک فنجانی". , 19, 123, 2022, 233-241. doi: 10.52547/fsct.19.123.233
فرهمندفر, رضا, محمدزاده میلانی, جعفر, دباغ مظهری, محمدرضا (2022). 'اثر آنزیم گلوکزاکسیداز و امولسیفایر استر دی استیل تارتاریک اسید منوگلیسرید (داتم) بر ویژگی های فیزیکی و بافتی کیک فنجانی', , 19(123), pp. 233-241. doi: 10.52547/fsct.19.123.233
فرهمندفر, رضا, محمدزاده میلانی, جعفر, دباغ مظهری, محمدرضا اثر آنزیم گلوکزاکسیداز و امولسیفایر استر دی استیل تارتاریک اسید منوگلیسرید (داتم) بر ویژگی های فیزیکی و بافتی کیک فنجانی. , 2022; 19(123): 233-241. doi: 10.52547/fsct.19.123.233
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,366
PDF Download15,979,675