Number of Articles: 29

جداسازی و شناسایی عوامل میکروبی ایجاد کننده لکه زرد در کالباس مرغ به روش های مبتنی بر کشت و مولکولی

Pages 1-14

عاطفه سرادقی توپکانلو; فخری شهیدی; علی جوادمنش; سید علی مرتضوی; محمد جواد وریدی; سحر روشنک

شناسایی آفلاتوکسین M1 در شیر به کمک آپتاسنسور الکتروشیمیایی مبتنی بر الکترود صفحه-چاپی و روش ولتامتری چرخه‌ای

Pages 15-23

سیده فاطمه احمدی; محمد حجت الاسلامی; حسین کیانی; هومان مولوی; سیده خدیجه احمدی

اسانس کندر (Boswellia sacra) : قدرت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدقارچی آن بر تعدادی از سویه‌های عامل فساد میوه توت‌فرنگی

Pages 25-34

مصطفی رحمتی جنیدآباد; بهروز علیزاده بهبهانی

اثر پلاسمای سرد بر خصوصیات ساختاری و رئولوژیکی صمغ گوار

Pages 35-44

فاطمه فاضلی; رضا فرهمندفر; فرشاد صحبت زاده

تاثیر بسته بندی با فیلم خوراکی نشاسته ساگو حاوی عصاره گیاه پنیرباد بر خواص کیفی فیله مرغ

Pages 45-55

زهرا علیزاده; حمید سرحدی; فاطمه شهدادی

بررسی جایگزینی شکر و چربی با عصاره‌ی مالت و اینولین در تولید سیروپ رژیمی به کار رفته در بستنی پروبیوتیک

Pages 57-71

الناز جانقربان; محمد گلی

ارزیابی فعالیت شیمیایی و اثر ضدقارچی اسانس‌ پنج انگشت (Vitex agnus-castus) بر پنی‌سیلیوم دیجیتاتوم و پنی‌سیلیوم ایتالیکوم عامل کپک‌زدگی میوه‌ پرتقال

Pages 82-73

مصطفی رحمتی جنیدآباد; بهروز علیزاده بهبهانی

بررسی ویژگیهای رئولوژیکی، بافتی، حسی و رنگی ژله سیب غنی شده با جلبک اسپیرولینا

Pages 83-94

سمیه آزاد فلاح; تیوا کفیلی

غیر فعال سازی غیر حرارتی آنزیم پراکسیداز کدو سبز: مدل‌سازی سطح پاسخ تأثیر اسانس‌های زیره، رازیانه و میخک

Pages 95-107

نرجس آقاجانی; امیر دارایی گرمه خانی

بررسی اثر آنزیم تریپسین و باکتری‌های پروبیوتیک و بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ

Pages 109-120

لیلا ناطقی; بهنام صادقیان لودریجه; فاطمه زارعی

اثر پوشش خوراکی تهیه شده از صمغ دانه مرو بر سینتیک تغییرات رنگ و سطح برش‌های بادمجان طی فرآیند سرخ کردن

Pages 121-131

محمدامین اسدنهال; فخرالدین صالحی; مجید رسولی

بررسی اثر حلال و روش استخراج بر محتوی فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ مورینگا الیفرا (Moringa oleifera)

Pages 133-145

عباس عسگری کفرانی; محمد فضیلتی; حبیب اله ناظم

بررسی اثر اسانس نعناع فلفلی و عصاره پنیرک به عنوان نگهدارنده طبیعی بر خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی سس مایونز

Pages 147-158

مهسا صفی اقدم; آیناز علیزاده; میترا صوفی

مطالعه اثر عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) بر محتوای آکریل‌آمید و خصوصیات کیفی سیب‌زمینی سرخ‌شده

Pages 159-168

آمنه سروش فرد; لیلا روفه گری نژاد; میترا صوفی

بررسی تاثیر نانو ذرات اکسیدروی و بتاگلوکان بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر ژلاتین در طی نگهداری فیله مرغ

Pages 169-180

شهین شرافت خواه آذری; آیناز علیزاده; لیلا روفه گری نژاد; نارملا آصفی; حامد همیشه کار

مدلسازی ماندگاری پسته تازه رقم بادامی پوشش‌دهی شده با کیتوزان در شرایط بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده

Pages 181-194

فرناز رضائیان عطار; ناصر صداقت; سمیرا یگانه زاد; آتنا پاسبان; محمدعلی حصاری نژاد

بهینه سازی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی LAFTI-L26 و خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست فراسودمند طعم دار قالبی حاوی شیره انگور

Pages 195-208

مینا رضائیان; صابر امیری

بررسی امکان بهبود خصوصیات کمی و کیفی نان تست با استفاده از خمیرترش تهیه شده از نوشیدنی کامبوجا و شیر سویا و آغازگرهای لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتوباسیلوس پلانتاروم

Pages 209-223

صحرا زارع; فریبا نقی پور; بابک غیاثی طرزی

بررسی تاثیر استفاده از پودر عصاره چوبک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر یخ

Pages 225-235

سارا خسروشاهی; محمدعلی حصاری نژاد; زهره دیدار; محسن وظیفه دوست

مدل‌سازی سطح پاسخ تغییرات افت وزن، ویتامین ث و ویژگی‌های رنگی دانه‌های انار (رقم شهسوار یزدی) طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ

Pages 237-250

نرجس آقاجانی; امیر دارایی گرمه خانی; امید هدایتی دزفولی

بررسی اثر افزودن هیدروکلویید ها بر خواص رئولوژیکی و شیمیایی ارقام برنج با آمیلوز بالا

Pages 251-262

آذر متحدی; ماندانا طایفه; فاطمه حبیبی

شبیه سازی چروکیدگی و انتقال رطوبت و حرارت در خشک کردن چغندر لبویی

Pages 263-275

دانیال مقصودلو کمالی; قدیر اسماعیلی; سید احمد شهیدی; دنیا مقصودلو کمالی

ماست کم چرب فراسودمند غنی شده با آرد دانه بزرک

Pages 277-289

فرناز فتوحی; مهناز منافی

بررسی کینتیک جوانه زنی و رشد شعاعی کپک آسپرژیلوس فومیگاتوس جدا شده از کیک روغنی تحت شرایط مختلف فعالیت آبی و دما

Pages 291-303

حسن نخچیان; فریده طباطبایی یزدی; سیدعلی مرتضوی; محبت محبی

بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست فعال از میوه زرشک بی‌دانه با پیش‌تیمار میدان الکتریکی پالسی

Pages 305-317

فاطمه طیبی راد; حمید بخش آبادی; شیلان رشیدزاده

بررسی محتوای پروتئینی و ارتباط فعالیت آنزیمی با اثر ضد میکروبی نمونه‌های‌ عسل ایرانی

Pages 319-332

محدثه نقادیان مقدم; الهه محمودی

تآثیر افزودن عصاره چای سبز و استویا به نوشیدنی کامبوجا بر خواص فیزیکو شیمیایی و آنتی اکسیدانی آن

Pages 333-347

حانیه فریدونی; فاطمه حسین مردی; شادی مهدیخانی

بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی ماست غنی‌شده حاوی پودر کدوحلوایی

Pages 349-358

سیمین دخت جوهری; سید حسین حسینی قابوس; طاهر شاهی

مطالعه تأثیر کود نیتروژن و فرایند نیم جوش کردن بر محتوای فلزات سنگین دانه برنج

Pages 359-370

آذین نصرالله زاده; آزاده قربانی حسن سرایی; ابراهیم امیری; فاطمه حبیبی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,781,746
PDF Download15,989,675