آزاد فلاح, سمیه, کفیلی, تیوا (2021). بررسی ویژگیهای رئولوژیکی، بافتی، حسی و رنگی ژله سیب غنی شده با جلبک اسپیرولینا. , 18(114), 83-94. doi: 10.52547/fsct.18.114.83
سمیه آزاد فلاح; تیوا کفیلی. "بررسی ویژگیهای رئولوژیکی، بافتی، حسی و رنگی ژله سیب غنی شده با جلبک اسپیرولینا". , 18, 114, 2021, 83-94. doi: 10.52547/fsct.18.114.83
آزاد فلاح, سمیه, کفیلی, تیوا (2021). 'بررسی ویژگیهای رئولوژیکی، بافتی، حسی و رنگی ژله سیب غنی شده با جلبک اسپیرولینا', , 18(114), pp. 83-94. doi: 10.52547/fsct.18.114.83
آزاد فلاح, سمیه, کفیلی, تیوا بررسی ویژگیهای رئولوژیکی، بافتی، حسی و رنگی ژله سیب غنی شده با جلبک اسپیرولینا. , 2021; 18(114): 83-94. doi: 10.52547/fsct.18.114.83
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,598
PDF Download16,052,257