آقاجانی, نرجس, دارایی گرمه خانی, امیر, هدایتی دزفولی, امید (2021). مدل‌سازی سطح پاسخ تغییرات افت وزن، ویتامین ث و ویژگی‌های رنگی دانه‌های انار (رقم شهسوار یزدی) طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ. , 18(114), 237-250. doi: 10.52547/fsct.18.114.237
نرجس آقاجانی; امیر دارایی گرمه خانی; امید هدایتی دزفولی. "مدل‌سازی سطح پاسخ تغییرات افت وزن، ویتامین ث و ویژگی‌های رنگی دانه‌های انار (رقم شهسوار یزدی) طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ". , 18, 114, 2021, 237-250. doi: 10.52547/fsct.18.114.237
آقاجانی, نرجس, دارایی گرمه خانی, امیر, هدایتی دزفولی, امید (2021). 'مدل‌سازی سطح پاسخ تغییرات افت وزن، ویتامین ث و ویژگی‌های رنگی دانه‌های انار (رقم شهسوار یزدی) طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ', , 18(114), pp. 237-250. doi: 10.52547/fsct.18.114.237
آقاجانی, نرجس, دارایی گرمه خانی, امیر, هدایتی دزفولی, امید مدل‌سازی سطح پاسخ تغییرات افت وزن، ویتامین ث و ویژگی‌های رنگی دانه‌های انار (رقم شهسوار یزدی) طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ. , 2021; 18(114): 237-250. doi: 10.52547/fsct.18.114.237
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,863,440
PDF Download16,046,555