اسدنهال, محمدامین, صالحی, فخرالدین, رسولی, مجید (2021). اثر پوشش خوراکی تهیه شده از صمغ دانه مرو بر سینتیک تغییرات رنگ و سطح برش‌های بادمجان طی فرآیند سرخ کردن. , 18(114), 121-131. doi: 10.52547/fsct.18.114.121
محمدامین اسدنهال; فخرالدین صالحی; مجید رسولی. "اثر پوشش خوراکی تهیه شده از صمغ دانه مرو بر سینتیک تغییرات رنگ و سطح برش‌های بادمجان طی فرآیند سرخ کردن". , 18, 114, 2021, 121-131. doi: 10.52547/fsct.18.114.121
اسدنهال, محمدامین, صالحی, فخرالدین, رسولی, مجید (2021). 'اثر پوشش خوراکی تهیه شده از صمغ دانه مرو بر سینتیک تغییرات رنگ و سطح برش‌های بادمجان طی فرآیند سرخ کردن', , 18(114), pp. 121-131. doi: 10.52547/fsct.18.114.121
اسدنهال, محمدامین, صالحی, فخرالدین, رسولی, مجید اثر پوشش خوراکی تهیه شده از صمغ دانه مرو بر سینتیک تغییرات رنگ و سطح برش‌های بادمجان طی فرآیند سرخ کردن. , 2021; 18(114): 121-131. doi: 10.52547/fsct.18.114.121
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,570
Article View19,757,515
PDF Download15,977,219