زارع, صحرا, نقی پور, فریبا, غیاثی طرزی, بابک (2021). بررسی امکان بهبود خصوصیات کمی و کیفی نان تست با استفاده از خمیرترش تهیه شده از نوشیدنی کامبوجا و شیر سویا و آغازگرهای لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتوباسیلوس پلانتاروم. , 18(114), 209-223. doi: 10.52547/fsct.18.114.209
صحرا زارع; فریبا نقی پور; بابک غیاثی طرزی. "بررسی امکان بهبود خصوصیات کمی و کیفی نان تست با استفاده از خمیرترش تهیه شده از نوشیدنی کامبوجا و شیر سویا و آغازگرهای لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتوباسیلوس پلانتاروم". , 18, 114, 2021, 209-223. doi: 10.52547/fsct.18.114.209
زارع, صحرا, نقی پور, فریبا, غیاثی طرزی, بابک (2021). 'بررسی امکان بهبود خصوصیات کمی و کیفی نان تست با استفاده از خمیرترش تهیه شده از نوشیدنی کامبوجا و شیر سویا و آغازگرهای لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتوباسیلوس پلانتاروم', , 18(114), pp. 209-223. doi: 10.52547/fsct.18.114.209
زارع, صحرا, نقی پور, فریبا, غیاثی طرزی, بابک بررسی امکان بهبود خصوصیات کمی و کیفی نان تست با استفاده از خمیرترش تهیه شده از نوشیدنی کامبوجا و شیر سویا و آغازگرهای لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتوباسیلوس پلانتاروم. , 2021; 18(114): 209-223. doi: 10.52547/fsct.18.114.209
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,863,439
PDF Download16,046,555