جانقربان, الناز, گلی, محمد (2021). بررسی جایگزینی شکر و چربی با عصاره‌ی مالت و اینولین در تولید سیروپ رژیمی به کار رفته در بستنی پروبیوتیک. , 18(114), 57-71. doi: 10.52547/fsct.18.114.57
الناز جانقربان; محمد گلی. "بررسی جایگزینی شکر و چربی با عصاره‌ی مالت و اینولین در تولید سیروپ رژیمی به کار رفته در بستنی پروبیوتیک". , 18, 114, 2021, 57-71. doi: 10.52547/fsct.18.114.57
جانقربان, الناز, گلی, محمد (2021). 'بررسی جایگزینی شکر و چربی با عصاره‌ی مالت و اینولین در تولید سیروپ رژیمی به کار رفته در بستنی پروبیوتیک', , 18(114), pp. 57-71. doi: 10.52547/fsct.18.114.57
جانقربان, الناز, گلی, محمد بررسی جایگزینی شکر و چربی با عصاره‌ی مالت و اینولین در تولید سیروپ رژیمی به کار رفته در بستنی پروبیوتیک. , 2021; 18(114): 57-71. doi: 10.52547/fsct.18.114.57
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,820,466
PDF Download16,010,427