فریدونی, حانیه, حسین مردی, فاطمه, مهدیخانی, شادی (2021). تآثیر افزودن عصاره چای سبز و استویا به نوشیدنی کامبوجا بر خواص فیزیکو شیمیایی و آنتی اکسیدانی آن. , 18(114), 333-347. doi: 10.52547/fsct.18.114.333
حانیه فریدونی; فاطمه حسین مردی; شادی مهدیخانی. "تآثیر افزودن عصاره چای سبز و استویا به نوشیدنی کامبوجا بر خواص فیزیکو شیمیایی و آنتی اکسیدانی آن". , 18, 114, 2021, 333-347. doi: 10.52547/fsct.18.114.333
فریدونی, حانیه, حسین مردی, فاطمه, مهدیخانی, شادی (2021). 'تآثیر افزودن عصاره چای سبز و استویا به نوشیدنی کامبوجا بر خواص فیزیکو شیمیایی و آنتی اکسیدانی آن', , 18(114), pp. 333-347. doi: 10.52547/fsct.18.114.333
فریدونی, حانیه, حسین مردی, فاطمه, مهدیخانی, شادی تآثیر افزودن عصاره چای سبز و استویا به نوشیدنی کامبوجا بر خواص فیزیکو شیمیایی و آنتی اکسیدانی آن. , 2021; 18(114): 333-347. doi: 10.52547/fsct.18.114.333
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,598
PDF Download16,052,253