آقاجانی, نرجس, دارایی گرمه خانی, امیر (2021). غیر فعال سازی غیر حرارتی آنزیم پراکسیداز کدو سبز: مدل‌سازی سطح پاسخ تأثیر اسانس‌های زیره، رازیانه و میخک. , 18(114), 95-107. doi: 10.52547/fsct.18.114.95
نرجس آقاجانی; امیر دارایی گرمه خانی. "غیر فعال سازی غیر حرارتی آنزیم پراکسیداز کدو سبز: مدل‌سازی سطح پاسخ تأثیر اسانس‌های زیره، رازیانه و میخک". , 18, 114, 2021, 95-107. doi: 10.52547/fsct.18.114.95
آقاجانی, نرجس, دارایی گرمه خانی, امیر (2021). 'غیر فعال سازی غیر حرارتی آنزیم پراکسیداز کدو سبز: مدل‌سازی سطح پاسخ تأثیر اسانس‌های زیره، رازیانه و میخک', , 18(114), pp. 95-107. doi: 10.52547/fsct.18.114.95
آقاجانی, نرجس, دارایی گرمه خانی, امیر غیر فعال سازی غیر حرارتی آنزیم پراکسیداز کدو سبز: مدل‌سازی سطح پاسخ تأثیر اسانس‌های زیره، رازیانه و میخک. , 2021; 18(114): 95-107. doi: 10.52547/fsct.18.114.95
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,602
PDF Download16,052,263