صفی اقدم, مهسا, علیزاده, آیناز, صوفی, میترا (2021). بررسی اثر اسانس نعناع فلفلی و عصاره پنیرک به عنوان نگهدارنده طبیعی بر خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی سس مایونز. , 18(114), 147-158. doi: 10.52547/fsct.18.114.147
مهسا صفی اقدم; آیناز علیزاده; میترا صوفی. "بررسی اثر اسانس نعناع فلفلی و عصاره پنیرک به عنوان نگهدارنده طبیعی بر خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی سس مایونز". , 18, 114, 2021, 147-158. doi: 10.52547/fsct.18.114.147
صفی اقدم, مهسا, علیزاده, آیناز, صوفی, میترا (2021). 'بررسی اثر اسانس نعناع فلفلی و عصاره پنیرک به عنوان نگهدارنده طبیعی بر خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی سس مایونز', , 18(114), pp. 147-158. doi: 10.52547/fsct.18.114.147
صفی اقدم, مهسا, علیزاده, آیناز, صوفی, میترا بررسی اثر اسانس نعناع فلفلی و عصاره پنیرک به عنوان نگهدارنده طبیعی بر خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی سس مایونز. , 2021; 18(114): 147-158. doi: 10.52547/fsct.18.114.147
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,863,437
PDF Download16,046,553