سروش فرد, آمنه, روفه گری نژاد, لیلا, صوفی, میترا (2021). مطالعه اثر عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) بر محتوای آکریل‌آمید و خصوصیات کیفی سیب‌زمینی سرخ‌شده. , 18(114), 159-168. doi: 10.52547/fsct.18.114.159
آمنه سروش فرد; لیلا روفه گری نژاد; میترا صوفی. "مطالعه اثر عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) بر محتوای آکریل‌آمید و خصوصیات کیفی سیب‌زمینی سرخ‌شده". , 18, 114, 2021, 159-168. doi: 10.52547/fsct.18.114.159
سروش فرد, آمنه, روفه گری نژاد, لیلا, صوفی, میترا (2021). 'مطالعه اثر عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) بر محتوای آکریل‌آمید و خصوصیات کیفی سیب‌زمینی سرخ‌شده', , 18(114), pp. 159-168. doi: 10.52547/fsct.18.114.159
سروش فرد, آمنه, روفه گری نژاد, لیلا, صوفی, میترا مطالعه اثر عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) بر محتوای آکریل‌آمید و خصوصیات کیفی سیب‌زمینی سرخ‌شده. , 2021; 18(114): 159-168. doi: 10.52547/fsct.18.114.159
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,863,436
PDF Download16,046,553