Number of Articles: 40

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و پارامترهای سینتیک اکسایشی اسید سیرینجیک و اسید گالیک در روغن آفتابگردان

Pages 1-14

رضا فرهمندفر; مریم اثنی عشری

شناسایی تنوع میکروبی سبزیجات شور تخمیر شده با آب گوجه فرنگی با استفاده از تکنیک نسل جدید توالی یابی

Pages 15-27

شهره حسامی; نفیسه دعوتی

مدل‌سازی سینتیک دفع رطوبت طی فرآیند سرخ کردن عمیق قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمارشده با اولتراسوند و آبگیری اسمزی

Pages 29-42

جلال دهقان نیا; لیدا عابدپور

مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی هشت نمونه عسل بر پایه گیاهان دارویی

Pages 43-55

راحیل سادات هاتفی زاده; محمد گلی; الهام خسروی

بررسی آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و بتاگلوکان بر بقاء لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم‌چرب پروبیوتیک

Pages 57-69

آزیتا مظفرپورنوری; لیلا ناطقی; امیر میمندی پور

طراحی جاذب اختصاصی جدید جهت حذف آفلاتوکسین 1M از شیر خام گاو

Pages 71-78

صمد بدبدک; بیوک آقا فرمانی; جواد حصاری; سیدهادی پیغمبردوست; مهرداد مهکام

بهینه‌سازی ویژگی‌های فیزیکی، تصویری و ماندگاری نان بربری حاوی آرد کینوا

Pages 79-86

شیما جلدانی; بهزاد ناصحی; حسن برزگر; نیازعلی سپهوند

بررسی تأثیر اسانس مرزه باغی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و زنده‌مانی باکتری‌های آغازگر ماست قالبی

Pages 87-99

حسین جوینده; فرزانه کوراوند

ارزیابی ویژگی‌های بافتی و حسی پنیر پروسس فرموله شده با کنسانتره خرما

Pages 101-112

عاطفه ارجمندیان; پیمان آریایی; علی معتمد زادگان

بهینه سازی فرمولاسیون کیک فراسودمند با استفاده از پودر ژل آلوئه ورا

Pages 113-122

محبوبه شریعت منش; اکرم شریفی

بررسی تاثیر پیش تیمار‌ آنزیم‌بری همراه غوطه وری در کلرید کلسیم و پوشش دهی توسط صمغ زدو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی خلال سیب زمینی سرخ شده

Pages 123-132

رقیه اشرفی; لیلا روفه گری نژاد; جعفر فرضی

بررسی خاصیت ضدمیکروبی برخی سویه های ذاتی لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از شیر بز

Pages 133-143

شیما دالوند; ناهید مژگانی; سولماز صارم نژاد

تأثیر روش رفرکتنس ویندو بر سینتیک خشک شدن و خواص فیزیکی برش‌های گوجه‌فرنگی و مقایسه آن با روش‌های آفتابی، هوای داغ و مایکروویو

Pages 145-155

شهین زمردی

تشخیص مالت تقلبی با استفاده از شاخص مالتوترئوز در پودرمالت، عصاره مالت و پودر عصاره مالت به روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا و آشکارسازی ضریب شکست

Pages 157-167

فائزه شیرخان; بهروز اکبری; مریم سلامی

تاثیر پوشش خوراکی بر پایه صمغ خرنوب بر کیفیت گیلاس رقم سیاه مشهد (Prunusavium L. cvs. Siah Mashhad) طی زمان نگهداری

Pages 169-181

فاطمه سادات مصطفوی; رسول کدخدایی

مقایسه ویژگی‌های فیلم‌های کامپوزیت‌ زیست‌تخریب‌پذیر برپایه نشاسته حاوی کندر، زئین و پلی وینیل الکل با هدف کاربرد در بسته‌بندی محصولات غذایی

Pages 183-193

فرشته حسینی; محمد باقر حبیبی نجفی; عبدالرسول ارومیه ای; مسعود یاورمنش; مهدی نصیری محلاتی

اثر تغییرات درجه حرارت بر جمعیت میکروبی بیماریزا طی دورۀ رسیدن پنیر لیقوان

Pages 195-202

راحله نژاد رزمجوی اخگر

تاثیر غلظت‌های مختلف نمک بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی و حسی پنیر سفید پروبیوتیک تهیه شده به روش فراپالایش

Pages 203-215

مهدیه مهدوی پور; لیلا روفه گری نژاد; آیناز علیزاده

بررسی اثر کاویتاسیون حاصل از امواج فراصوت بر بار میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب‌پرتقال فرآوری شده با امواج فراصوت

Pages 217-226

ساجد امجدی; آیناز علیزاده; لیلا روفه گری نژاد

بررسی اثر جایگزینی شکر با شیرین‌کننده‌های کم‌کالری زایلیتول و سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی مربای آلبالو

Pages 227-236

لیلا روفه گری نژاد; وحیده ترابی تبریزی

ارزیابی و پیش بینی خواص مکانیکی سیب زمینی در طول انبارداری با استفاده از تصویربرداری پس پراکنش لیزری

Pages 237-250

امید امیدی; داود قنبریان; مجتبی نادری بلداجی

اثر پوشش کنسانتره پروتئین آب پنیر و بسته‌بندی اتمسفر اصلاح‌ شده بر ویژگی‌های کیفی نارنگی ( رقم دنسی) طی زمان نگهداری

Pages 251-265

پروین بقری; فخری شهیدی; ناصر صداقت

بررسی ویژگی های میکروبیولوژیکی و حسی سوسیس فرانکفورتر فراسودمند در مدت زمان نگهداری

Pages 267-280

کاظم علیرضالو; جواد حصاری; محمد هادی اسکندری; ولی زاده هادی; محمد سیروس آذر; ذبیح اله نعمتی

خواص رئولوژیکی پایا و دینامیک امولسیون‌های حاوی صمغ دانه بارهنگ استخراج شده با پیش تیمار فراصوت

Pages 281-298

رسول نیکنام; علی ایاسه; بابک قنبرزاده

تاثیر افزودن آب انار بر ویژگی های فیزیکی- شیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فتای بدون آب‌گیری

Pages 299-314

حنان لشکری; محمد جواد وریدی; محمد هادی اسکندری; مهدی وریدی

ارزیابی تأثیر پوشش خوراکی متیل سلولز حاوی اسانس زنیان (Carum copticum L.) و عصاره زردچوبه (Curcuma longa L.) بر کنترل رشد لیستریا مونوسیتوژنز در گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال

Pages 315-328

الهام مریخی اردبیلی; محمد محسن زاده

تعیین میزان آلودگی سرب و کادمیوم در برنجهای ایرانی و وارداتی بازار استان آذربایجان غربی

Pages 329-336

رقیه اشرفی; نلما آقازاده; نغمه فعال همدانی

مطالعه امکان تولید نان باگت سین بیوتیک با اینولین و سویه های میکرو انکپسوله شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم انیمالیس

Pages 337-346

کوثر بلیش میاحی; مهناز هاشمی روان; محمد رضا اسحاقی

تأثیر جایگزینی شکر با شیره خرما و استویا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج

Pages 347-358

ندا محافظ; مهدی قره خانی

تأثیر آرد مالت ارزن و صمغ زانتان برخواص فیزیکی خمیر بدون گلوتن و کیک حاصل از آن

Pages 359-366

هدی ملکی تبریزی; مهران اعلمی; یحیی مقصودلو; امان محمد ضیائی فر

مدلسازی و بهینه سازی تأثیر عوامل رساندن تسریع شده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد گندم

Pages 367-377

عبدالحسین آقابابایی; ندا مفتون آزاد; امیرحسین الهامی راد; فوژان بدیعی

بررسی اثر حلال‌های مختلف بر راندمان استخراج وفعالیت ضد اکسایشی عصاره برگ گیاه زولنگ

Pages 379-386

عارف نوروزی; ماندانا بی مکر; علی گنجلو

بررسی زنده مانی و تأثیر لاکتوباسیلوس کازئی LAFTI-L26 به عنوان کشت الحاقی در پنیر قرمز هلندی

Pages 387-398

سید رضا ابوطالبی کهنه شهری; صابر امیری; مینو ایلخانی پور

خالص سازی نسبی و بررسی خصوصیات باکتریوسین های تولید شده توسط دو ایزوله لاکتوباسیلوس پلانتاروم بومی آذربایجان شرقی

Pages 399-407

شیوا خالدزاده; محمد امین حجازی; رضا معصومی جهاندیزی

جداسازی،کلونینگ و بررسی ویژگی های بیوانفورماتیکی ژن دلتا15 دسچوراز از مخمر Pichia pastoris GS115 جهت افزایش تولید اسید چرب آلفالینولنیک اسید در دانه های روغنی

Pages 409-419

مرضیه حسنی; شاهرخ قرنجیک; حمید رضا صمدلوئی

تعیین باقیمانده سم دیازینون در نمونه‌های عسل منطقه دماوند

Pages 421-428

سیده معصومه هاشمی نیا; منیژه جمشیدی; یحیی استادی

بررسی امکان تولید کنسرو خورش قیمه کم چرب با استفاده از جایگزین های چربی و تعیین ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی آن

Pages 429-438

نسیم جلالی تاج الدین; وحید حکیم زاده; حسن رشیدی

اثر عصاره‌های سیر (Allium sativum) و لیمو (Citrus sinensis) بر ترکیب تقریبی و پروفایل اسیدچرب تخم نمک‌سود ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhyncus mykiss) طی‌نگهداری در یخچال

Pages 439-450

سید مهدی اجاق; علیرضا عالیشاهی; محسن کاظمی; حجت میرصادقی

بررسی و یژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی میان وعده حجیم غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر

Pages 451-465

شیرین یاقوت کار; الناز میلانی; غلامعلی گلی موحد

بررسی آلودگی آفلاتوکسین M1 در شیرهای پاستوریزه ی بسته بندی شده در کارخانه های شهر مشهد و گناباد با استفاده از روش الایزا

Pages 467-473

وحید حکیم زاده; عصمت خوری; مرضیه خوری

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,855,053
PDF Download16,039,405