مهدوی پور, مهدیه, روفه گری نژاد, لیلا, علیزاده, آیناز (2018). تاثیر غلظت‌های مختلف نمک بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی و حسی پنیر سفید پروبیوتیک تهیه شده به روش فراپالایش. , 15(83), 203-215.
مهدیه مهدوی پور; لیلا روفه گری نژاد; آیناز علیزاده. "تاثیر غلظت‌های مختلف نمک بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی و حسی پنیر سفید پروبیوتیک تهیه شده به روش فراپالایش". , 15, 83, 2018, 203-215.
مهدوی پور, مهدیه, روفه گری نژاد, لیلا, علیزاده, آیناز (2018). 'تاثیر غلظت‌های مختلف نمک بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی و حسی پنیر سفید پروبیوتیک تهیه شده به روش فراپالایش', , 15(83), pp. 203-215.
مهدوی پور, مهدیه, روفه گری نژاد, لیلا, علیزاده, آیناز تاثیر غلظت‌های مختلف نمک بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی و حسی پنیر سفید پروبیوتیک تهیه شده به روش فراپالایش. , 2018; 15(83): 203-215.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,800,411
PDF Download15,998,422