شریعت منش, محبوبه, شریفی, اکرم (2018). بهینه سازی فرمولاسیون کیک فراسودمند با استفاده از پودر ژل آلوئه ورا. , 15(83), 113-122.
محبوبه شریعت منش; اکرم شریفی. "بهینه سازی فرمولاسیون کیک فراسودمند با استفاده از پودر ژل آلوئه ورا". , 15, 83, 2018, 113-122.
شریعت منش, محبوبه, شریفی, اکرم (2018). 'بهینه سازی فرمولاسیون کیک فراسودمند با استفاده از پودر ژل آلوئه ورا', , 15(83), pp. 113-122.
شریعت منش, محبوبه, شریفی, اکرم بهینه سازی فرمولاسیون کیک فراسودمند با استفاده از پودر ژل آلوئه ورا. , 2018; 15(83): 113-122.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,114,334
PDF Download16,159,391