اجاق, سید مهدی, عالیشاهی, علیرضا, کاظمی, محسن, میرصادقی, حجت (2018). اثر عصاره‌های سیر (Allium sativum) و لیمو (Citrus sinensis) بر ترکیب تقریبی و پروفایل اسیدچرب تخم نمک‌سود ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhyncus mykiss) طی‌نگهداری در یخچال. , 15(83), 439-450.
سید مهدی اجاق; علیرضا عالیشاهی; محسن کاظمی; حجت میرصادقی. "اثر عصاره‌های سیر (Allium sativum) و لیمو (Citrus sinensis) بر ترکیب تقریبی و پروفایل اسیدچرب تخم نمک‌سود ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhyncus mykiss) طی‌نگهداری در یخچال". , 15, 83, 2018, 439-450.
اجاق, سید مهدی, عالیشاهی, علیرضا, کاظمی, محسن, میرصادقی, حجت (2018). 'اثر عصاره‌های سیر (Allium sativum) و لیمو (Citrus sinensis) بر ترکیب تقریبی و پروفایل اسیدچرب تخم نمک‌سود ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhyncus mykiss) طی‌نگهداری در یخچال', , 15(83), pp. 439-450.
اجاق, سید مهدی, عالیشاهی, علیرضا, کاظمی, محسن, میرصادقی, حجت اثر عصاره‌های سیر (Allium sativum) و لیمو (Citrus sinensis) بر ترکیب تقریبی و پروفایل اسیدچرب تخم نمک‌سود ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhyncus mykiss) طی‌نگهداری در یخچال. , 2018; 15(83): 439-450.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,098,197
PDF Download16,152,996