جوینده, حسین, کوراوند, فرزانه (2018). بررسی تأثیر اسانس مرزه باغی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و زنده‌مانی باکتری‌های آغازگر ماست قالبی. , 15(83), 87-99.
حسین جوینده; فرزانه کوراوند. "بررسی تأثیر اسانس مرزه باغی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و زنده‌مانی باکتری‌های آغازگر ماست قالبی". , 15, 83, 2018, 87-99.
جوینده, حسین, کوراوند, فرزانه (2018). 'بررسی تأثیر اسانس مرزه باغی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و زنده‌مانی باکتری‌های آغازگر ماست قالبی', , 15(83), pp. 87-99.
جوینده, حسین, کوراوند, فرزانه بررسی تأثیر اسانس مرزه باغی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و زنده‌مانی باکتری‌های آغازگر ماست قالبی. , 2018; 15(83): 87-99.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,823,652
PDF Download16,013,003