مریخی اردبیلی, الهام, محسن زاده, محمد (2018). ارزیابی تأثیر پوشش خوراکی متیل سلولز حاوی اسانس زنیان (Carum copticum L.) و عصاره زردچوبه (Curcuma longa L.) بر کنترل رشد لیستریا مونوسیتوژنز در گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال. , 15(83), 315-328.
الهام مریخی اردبیلی; محمد محسن زاده. "ارزیابی تأثیر پوشش خوراکی متیل سلولز حاوی اسانس زنیان (Carum copticum L.) و عصاره زردچوبه (Curcuma longa L.) بر کنترل رشد لیستریا مونوسیتوژنز در گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال". , 15, 83, 2018, 315-328.
مریخی اردبیلی, الهام, محسن زاده, محمد (2018). 'ارزیابی تأثیر پوشش خوراکی متیل سلولز حاوی اسانس زنیان (Carum copticum L.) و عصاره زردچوبه (Curcuma longa L.) بر کنترل رشد لیستریا مونوسیتوژنز در گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال', , 15(83), pp. 315-328.
مریخی اردبیلی, الهام, محسن زاده, محمد ارزیابی تأثیر پوشش خوراکی متیل سلولز حاوی اسانس زنیان (Carum copticum L.) و عصاره زردچوبه (Curcuma longa L.) بر کنترل رشد لیستریا مونوسیتوژنز در گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال. , 2018; 15(83): 315-328.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,071,667
PDF Download16,137,748