جلالی تاج الدین, نسیم, حکیم زاده, وحید, رشیدی, حسن (2018). بررسی امکان تولید کنسرو خورش قیمه کم چرب با استفاده از جایگزین های چربی و تعیین ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی آن. , 15(83), 429-438.
نسیم جلالی تاج الدین; وحید حکیم زاده; حسن رشیدی. "بررسی امکان تولید کنسرو خورش قیمه کم چرب با استفاده از جایگزین های چربی و تعیین ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی آن". , 15, 83, 2018, 429-438.
جلالی تاج الدین, نسیم, حکیم زاده, وحید, رشیدی, حسن (2018). 'بررسی امکان تولید کنسرو خورش قیمه کم چرب با استفاده از جایگزین های چربی و تعیین ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی آن', , 15(83), pp. 429-438.
جلالی تاج الدین, نسیم, حکیم زاده, وحید, رشیدی, حسن بررسی امکان تولید کنسرو خورش قیمه کم چرب با استفاده از جایگزین های چربی و تعیین ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی آن. , 2018; 15(83): 429-438.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,103,573
PDF Download16,155,844