زمردی, شهین (2018). تأثیر روش رفرکتنس ویندو بر سینتیک خشک شدن و خواص فیزیکی برش‌های گوجه‌فرنگی و مقایسه آن با روش‌های آفتابی، هوای داغ و مایکروویو. , 15(83), 145-155.
شهین زمردی. "تأثیر روش رفرکتنس ویندو بر سینتیک خشک شدن و خواص فیزیکی برش‌های گوجه‌فرنگی و مقایسه آن با روش‌های آفتابی، هوای داغ و مایکروویو". , 15, 83, 2018, 145-155.
زمردی, شهین (2018). 'تأثیر روش رفرکتنس ویندو بر سینتیک خشک شدن و خواص فیزیکی برش‌های گوجه‌فرنگی و مقایسه آن با روش‌های آفتابی، هوای داغ و مایکروویو', , 15(83), pp. 145-155.
زمردی, شهین تأثیر روش رفرکتنس ویندو بر سینتیک خشک شدن و خواص فیزیکی برش‌های گوجه‌فرنگی و مقایسه آن با روش‌های آفتابی، هوای داغ و مایکروویو. , 2018; 15(83): 145-155.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,113,122
PDF Download16,159,053