بقری, پروین, شهیدی, فخری, صداقت, ناصر (2018). اثر پوشش کنسانتره پروتئین آب پنیر و بسته‌بندی اتمسفر اصلاح‌ شده بر ویژگی‌های کیفی نارنگی ( رقم دنسی) طی زمان نگهداری. , 15(83), 251-265.
پروین بقری; فخری شهیدی; ناصر صداقت. "اثر پوشش کنسانتره پروتئین آب پنیر و بسته‌بندی اتمسفر اصلاح‌ شده بر ویژگی‌های کیفی نارنگی ( رقم دنسی) طی زمان نگهداری". , 15, 83, 2018, 251-265.
بقری, پروین, شهیدی, فخری, صداقت, ناصر (2018). 'اثر پوشش کنسانتره پروتئین آب پنیر و بسته‌بندی اتمسفر اصلاح‌ شده بر ویژگی‌های کیفی نارنگی ( رقم دنسی) طی زمان نگهداری', , 15(83), pp. 251-265.
بقری, پروین, شهیدی, فخری, صداقت, ناصر اثر پوشش کنسانتره پروتئین آب پنیر و بسته‌بندی اتمسفر اصلاح‌ شده بر ویژگی‌های کیفی نارنگی ( رقم دنسی) طی زمان نگهداری. , 2018; 15(83): 251-265.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,116,829
PDF Download16,160,089