Number of Articles: 40

بررسی پایداری اکسیداتیو و خواص فیزیکوشیمیایی روغن سرخ کردنی بر پایه پالم، سویا و آفتابگردان تحت شرایط مختلف رنگبری و بوگیری

Pages 1-11

سیمین دخت پورکلانتر; سیمین اسدالهی; محمد رضا اسحاقی

تأثیر افزودن آرد سورگوم و صمغ زانتان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن

Pages 13-22

الهه خاتمی; مهران اعلمی; یحیی مقصودلو; مهدی کدیور

بررسی تأثیر جوانه زدن بر میزان ترکیبات فنولیک، فعالیت آنتی اکسیدانی و غلظت گاما آمینو بوتیریک اسید در واریته های مختلف برنج قهوه ای ایرانی

Pages 23-32

سیما شکری قلعه; سولماز صارم نژاد

بررسی اثر نوع و غلظت نرم‌کننده بر ویژگی‌های فیلم زیست تخریب پذیر جدید بر پایه پودر نرم گندم

Pages 33-47

مریم پیرو موسوی; محبوبه کشیری; یحیی مقصودلو; مرتضی خمیری; مهران اعلمی

بررسی اثر کلرید کلسیم و سالیسیلیک اسید بر ویژگیهای کمی و کیفی میوه توت‌فرنگی (رقم گاویتا)

Pages 49-59

فاطمه ناظوری; شهین قیصربیگی

استفاده از آرد گندم جوانه‌زده به جای آرد و نشاسته در تولید سوسیس

Pages 61-72

اکبر جوکار; علیرضا نوروزی پژند; صغری معدنی; مریم شاه امیریان; ماشااله زارع

بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ چای سبز بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک در آب هندوانه

Pages 73-86

امین سوری; مهتا میرزایی; سعید میردامادی

پتانسیل آنتی اکسیدانی عصاره گلپر (Heracleum persicum) در پایدارسازی روغن سویا طی شرایط انبارداری تسریع شده

Pages 87-102

رضا فرهمندفر; مریم رنجی

مطالعه خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست های چرمی و اسفنجی انار (Punica granatum L.)

Pages 103-111

سیده سکینه خاکزاد; رضا فرهمندفر; امیر احمدپور

بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس الئورزین بنه بر استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی، کلارومایسس مارکسیانوس و پنی‌سیلیوم نوتاتوم و اثر آن بر ماندگاری دوغ ایرانی

Pages 113-124

سیده میثمه احمدی; مریم مصلحی شاد; عبدالرحمن رحیمی

بررسی اثر جایگزینی شکر با عصاره استویا خشک شده به روش پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی وحسی ژله آلوئه‌ورا

Pages 125-139

شیما کاوه; علیرضا صادقی ماهونک; خشایار سرابندی; زینب گرائیلی; عظیم قاسم نژاد

بررسی تأثیر پوشش آلوئه ورا و بسته بندی بر ویژگی‌های کیفی و زمان ماندگاری زرشک بی دانه خشک شده (Berberis vulgaris)

Pages 141-150

سارا رویتوند; ناصر صداقت; مهدی وریدی; محبت محبی

بهینه یابی شرایط استخراج ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و پلی‌فنولی عصاره گیاه متکا (Ferulla Persica) با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

Pages 151-164

بهداد شکرالهی یانچشمه; محمد علی حصاری نژاد; نگار رضایی; آزاده سلیمی; غزل شمشادی; مهناز کاظم زاده; اشکان جبلی جوان

بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره هسته انگور و ارزیابی خصوصیات حسی آن در کیک اسفنجی

Pages 165-178

فاطمه حسین زاده; علیرضا شیرازی نژاد

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی عصاره چای سبز ریزپوشانی شده به روش هم‌تبلوری

Pages 179-193

مهدیه اکبری; علیرضا صادقی ماهونک; خشایار سرابندی; آزاده قربانی

تاثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس گشنیز بر ماندگاری فیله ماهی شوریده در دمای 4 درجه سانتی گراد

Pages 195-206

زینب عالی مرادیان; لاله رومیانی; مهرنوش تدینی

اثرات پوشش‌های خوراکی صمغ فارسی-کیتوزان و صمغ فارسی-کیتوزان حاوی اسانس سیر(Allium Sativum L.) بر کیفیت و ویژگی‌های حسی فیله‌ ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی مدت نگهداری به صورت منجمد

Pages 207-217

سارا رئیسی; سید مهدی اجاق; سراج بیتا

بهینه سازی استخراج، بررسی خصوصیات شیمیایی، ساختاری و فعالیت ضد اکسایشی پلی ساکاریدهای محلول در آب برگ فیجوآ

Pages 219-232

علی گنجلو; مه رو مرادیان; ماندانا بی مکر

بررسی اثر دمای خشک کن، تیمار حرارتی و غلظت محلول صمغ ورودی به خشک کن بر خواص عملکردی صمغ فارسی

Pages 233-244

جواد امینی راستابی; علی نصیرپور

تاثیر اسید سالیسیلیک بر کارایی کنترل زیستی Pseudomonas fluorescens علیه کپک آبی میوه سیب

Pages 245-253

سید اسماعیل رضوی; سیدجواد صانعی

بررسی استفاده از روش‌های مختلف شستشوی کاهو در کاهش بار میکروبی شیگلا فلکسنری و ماندگاری کاهو در طی نگه‌داری در دمای محیط

Pages 255-263

زهره دیدار

برازش بیدرنگ مقدار ژلاتینه‌شدن نشاسته برنج نیم‌جوش بر اساس خواص فیزیکی- الکتریکی شلتوک طی غوطه‌وری(مطالعه موردی: رقم شیرودی)

Pages 265-277

ابراهیم تقی نژاد; ولی رسولی شربیانی

تاثیر عصاره هَوِن بر روی سینتیک تغییرات فاکتورهای ازت در طی نگهداری در آب نمک و مرحله رسیدن در پنیر سنتی کوزه ای

Pages 279-289

بشیر بهرامی; محمد علیزاده خالد آباد; حامد حسن زاده اوچتپه

تاثیر جایگزینی چربی با موسیلاژ دانه‌ی چیا (Salvia hispanica L.) بر ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی

Pages 291-303

مریم چهاردولی; سیمین اسداللهی; بیژن خورشیدپور

درون پوشانی روغن هسته انار به وسیله حامل‌های مختلف و تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن

Pages 305-316

سهیلا اکبرلو; محمد علیزاده خالدآباد; سجاد پیرسا; فروغ محترمی

کاربرد صمغ‌های کیتوزان، آلژینات و کاراگینان به عنوان پوشش خوراکی میوه سیب

Pages 317-326

اسماعیل عطای صالحی; محیا شیخ زاده

بررسی فعالیت ضدباکتریایی و ضدکپکی سویه‌های L.plantarum بومی جدا شده از مواد‌غذایی مختلف

Pages 327-336

دینا شهرام پور; مرتضی خمیری; محبوبه کشیری; محمد علی رضوی

بررسی امکان کاهش غلظت نمک در کلم شور تخمیری (ساورکرات) با استفاده از عصاره کاکوتی

Pages 337-347

نرگس اصلانپور; فاطمه حسینمردی; سارا کوهی کمالی

تأثیر محلول‌های استیک اسید و سدیم دی استات بر رساندن مصنوعی میوه خرمای مضافتی

Pages 349-356

ابوالفضل گلشن تفتی; نجمه سلیمانی ده دیوان; اصلان عزیزی

تاثیر فرایند هیدرولیز اسیدی به کمک فراصوت همراه با فرایند حرارتی-رطوبتی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و هضم پذیری نشاسته ذرت

Pages 357-367

سید رضا فلسفی; یحیی مقصودلو; مهران اعلمی; سید مهدی جعفری; مجتبی رئیسی

بررسی تأثیر شرایط انبارمانی آرد حاصل از ارقام دیم و آبی گندم بر خصوصیات کیفی و نانوایی آرد طی فرآیند رسیدن

Pages 369-378

کتایون فاتح نیکو; فریبا نقی پور; علیرضا فرجی

ژل کتیرا: تشکیل و کاربردهای آن

Pages 379-391

نوشین نیک نیا; رسول کدخدایی

بررسی اثر ضد میکروبی اسانس مرزه (Satureja hortensis L.) بر تعدادی از میکروارگانیسم های بیماری‌زا و عامل فساد

Pages 393-405

مینا فراهانی; فخری شهیدی; فریده طباطبایی

مروری بر ساختار و متابولیسم شربت ذرت حاوی فروکتوز و ساکارز

Pages 407-415

روناک غلامی; مهدی جعفری اصل; مهدی امینی

اثر اسانس بنه تازه و رسیده برماندگاری و خواص حسی دوغ ایرانی

Pages 417-424

شبنم ابوالحسینی; لیلا گلستان گلستان; حامی کابوسی

تاثیر پوشش خوراکی صمغ آلژینات حاوی عصاره والک بر ماندگاری فیله گوشت گوساله در شرایط یخچالی

Pages 425-435

سمیرا سبزعلی; سارا متینی; عباس جلیل زاده

بررسی ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی، میکروبی، رئولوژیکی و حسی دوغ حاوی عصاره و پودر گیاه ملیس

Pages 437-446

پرستو رزاقی; مصطفی کرمی; مصطفی سلطانی

بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس‌های پونه، نعنا و آویشن

Pages 447-457

ندا عزیزی; سید مهدی سیدین اردبیلی; محمد حجتی

تعیین باقیمانده سم فلووالینات در عسل منطقه دماوند

Pages 459-466

سیده معصومه هاشمی نیا; منیژه جمشیدی; یحیی استادی

استخراج پروتئین سبوس برنج واریته هاشمی و بررسی ویژگی‌های عملکردی

Pages 467-478

شهرام نقی زاده رئیسی; علی محمدی رمی; سید احمد شهیدی; آزاده قربانی حسن سرایی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,722,456
PDF Download15,958,341