فلسفی, سید رضا, مقصودلو, یحیی, اعلمی, مهران, جعفری, سید مهدی, رئیسی, مجتبی (2019). تاثیر فرایند هیدرولیز اسیدی به کمک فراصوت همراه با فرایند حرارتی-رطوبتی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و هضم پذیری نشاسته ذرت. , 15(85), 357-367.
سید رضا فلسفی; یحیی مقصودلو; مهران اعلمی; سید مهدی جعفری; مجتبی رئیسی. "تاثیر فرایند هیدرولیز اسیدی به کمک فراصوت همراه با فرایند حرارتی-رطوبتی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و هضم پذیری نشاسته ذرت". , 15, 85, 2019, 357-367.
فلسفی, سید رضا, مقصودلو, یحیی, اعلمی, مهران, جعفری, سید مهدی, رئیسی, مجتبی (2019). 'تاثیر فرایند هیدرولیز اسیدی به کمک فراصوت همراه با فرایند حرارتی-رطوبتی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و هضم پذیری نشاسته ذرت', , 15(85), pp. 357-367.
فلسفی, سید رضا, مقصودلو, یحیی, اعلمی, مهران, جعفری, سید مهدی, رئیسی, مجتبی تاثیر فرایند هیدرولیز اسیدی به کمک فراصوت همراه با فرایند حرارتی-رطوبتی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و هضم پذیری نشاسته ذرت. , 2019; 15(85): 357-367.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,587
PDF Download15,979,900