اصلانپور, نرگس, حسینمردی, فاطمه, کوهی کمالی, سارا (2019). بررسی امکان کاهش غلظت نمک در کلم شور تخمیری (ساورکرات) با استفاده از عصاره کاکوتی. , 15(85), 337-347.
نرگس اصلانپور; فاطمه حسینمردی; سارا کوهی کمالی. "بررسی امکان کاهش غلظت نمک در کلم شور تخمیری (ساورکرات) با استفاده از عصاره کاکوتی". , 15, 85, 2019, 337-347.
اصلانپور, نرگس, حسینمردی, فاطمه, کوهی کمالی, سارا (2019). 'بررسی امکان کاهش غلظت نمک در کلم شور تخمیری (ساورکرات) با استفاده از عصاره کاکوتی', , 15(85), pp. 337-347.
اصلانپور, نرگس, حسینمردی, فاطمه, کوهی کمالی, سارا بررسی امکان کاهش غلظت نمک در کلم شور تخمیری (ساورکرات) با استفاده از عصاره کاکوتی. , 2019; 15(85): 337-347.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,760,398
PDF Download15,978,877