حسین زاده, فاطمه, شیرازی نژاد, علیرضا (2019). بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره هسته انگور و ارزیابی خصوصیات حسی آن در کیک اسفنجی. , 15(85), 165-178.
فاطمه حسین زاده; علیرضا شیرازی نژاد. "بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره هسته انگور و ارزیابی خصوصیات حسی آن در کیک اسفنجی". , 15, 85, 2019, 165-178.
حسین زاده, فاطمه, شیرازی نژاد, علیرضا (2019). 'بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره هسته انگور و ارزیابی خصوصیات حسی آن در کیک اسفنجی', , 15(85), pp. 165-178.
حسین زاده, فاطمه, شیرازی نژاد, علیرضا بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره هسته انگور و ارزیابی خصوصیات حسی آن در کیک اسفنجی. , 2019; 15(85): 165-178.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,366
PDF Download15,979,678