احمدی, سیده میثمه, مصلحی شاد, مریم, رحیمی, عبدالرحمن (2019). بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس الئورزین بنه بر استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی، کلارومایسس مارکسیانوس و پنی‌سیلیوم نوتاتوم و اثر آن بر ماندگاری دوغ ایرانی. , 15(85), 113-124.
سیده میثمه احمدی; مریم مصلحی شاد; عبدالرحمن رحیمی. "بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس الئورزین بنه بر استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی، کلارومایسس مارکسیانوس و پنی‌سیلیوم نوتاتوم و اثر آن بر ماندگاری دوغ ایرانی". , 15, 85, 2019, 113-124.
احمدی, سیده میثمه, مصلحی شاد, مریم, رحیمی, عبدالرحمن (2019). 'بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس الئورزین بنه بر استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی، کلارومایسس مارکسیانوس و پنی‌سیلیوم نوتاتوم و اثر آن بر ماندگاری دوغ ایرانی', , 15(85), pp. 113-124.
احمدی, سیده میثمه, مصلحی شاد, مریم, رحیمی, عبدالرحمن بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس الئورزین بنه بر استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی، کلارومایسس مارکسیانوس و پنی‌سیلیوم نوتاتوم و اثر آن بر ماندگاری دوغ ایرانی. , 2019; 15(85): 113-124.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,589
PDF Download15,979,902