چهاردولی, مریم, اسداللهی, سیمین, خورشیدپور, بیژن (2019). تاثیر جایگزینی چربی با موسیلاژ دانه‌ی چیا (Salvia hispanica L.) بر ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی. , 15(85), 291-303.
مریم چهاردولی; سیمین اسداللهی; بیژن خورشیدپور. "تاثیر جایگزینی چربی با موسیلاژ دانه‌ی چیا (Salvia hispanica L.) بر ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی". , 15, 85, 2019, 291-303.
چهاردولی, مریم, اسداللهی, سیمین, خورشیدپور, بیژن (2019). 'تاثیر جایگزینی چربی با موسیلاژ دانه‌ی چیا (Salvia hispanica L.) بر ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی', , 15(85), pp. 291-303.
چهاردولی, مریم, اسداللهی, سیمین, خورشیدپور, بیژن تاثیر جایگزینی چربی با موسیلاژ دانه‌ی چیا (Salvia hispanica L.) بر ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی. , 2019; 15(85): 291-303.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,367
PDF Download15,979,678