خاتمی, الهه, اعلمی, مهران, مقصودلو, یحیی, کدیور, مهدی (2019). تأثیر افزودن آرد سورگوم و صمغ زانتان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن. , 15(85), 13-22.
الهه خاتمی; مهران اعلمی; یحیی مقصودلو; مهدی کدیور. "تأثیر افزودن آرد سورگوم و صمغ زانتان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن". , 15, 85, 2019, 13-22.
خاتمی, الهه, اعلمی, مهران, مقصودلو, یحیی, کدیور, مهدی (2019). 'تأثیر افزودن آرد سورگوم و صمغ زانتان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن', , 15(85), pp. 13-22.
خاتمی, الهه, اعلمی, مهران, مقصودلو, یحیی, کدیور, مهدی تأثیر افزودن آرد سورگوم و صمغ زانتان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن. , 2019; 15(85): 13-22.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,588
PDF Download15,979,901