شکری قلعه, سیما, صارم نژاد, سولماز (2019). بررسی تأثیر جوانه زدن بر میزان ترکیبات فنولیک، فعالیت آنتی اکسیدانی و غلظت گاما آمینو بوتیریک اسید در واریته های مختلف برنج قهوه ای ایرانی. , 15(85), 23-32.
سیما شکری قلعه; سولماز صارم نژاد. "بررسی تأثیر جوانه زدن بر میزان ترکیبات فنولیک، فعالیت آنتی اکسیدانی و غلظت گاما آمینو بوتیریک اسید در واریته های مختلف برنج قهوه ای ایرانی". , 15, 85, 2019, 23-32.
شکری قلعه, سیما, صارم نژاد, سولماز (2019). 'بررسی تأثیر جوانه زدن بر میزان ترکیبات فنولیک، فعالیت آنتی اکسیدانی و غلظت گاما آمینو بوتیریک اسید در واریته های مختلف برنج قهوه ای ایرانی', , 15(85), pp. 23-32.
شکری قلعه, سیما, صارم نژاد, سولماز بررسی تأثیر جوانه زدن بر میزان ترکیبات فنولیک، فعالیت آنتی اکسیدانی و غلظت گاما آمینو بوتیریک اسید در واریته های مختلف برنج قهوه ای ایرانی. , 2019; 15(85): 23-32.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,578
PDF Download15,979,891