تقی نژاد, ابراهیم, رسولی شربیانی, ولی (2019). برازش بیدرنگ مقدار ژلاتینه‌شدن نشاسته برنج نیم‌جوش بر اساس خواص فیزیکی- الکتریکی شلتوک طی غوطه‌وری(مطالعه موردی: رقم شیرودی). , 15(85), 265-277.
ابراهیم تقی نژاد; ولی رسولی شربیانی. "برازش بیدرنگ مقدار ژلاتینه‌شدن نشاسته برنج نیم‌جوش بر اساس خواص فیزیکی- الکتریکی شلتوک طی غوطه‌وری(مطالعه موردی: رقم شیرودی)". , 15, 85, 2019, 265-277.
تقی نژاد, ابراهیم, رسولی شربیانی, ولی (2019). 'برازش بیدرنگ مقدار ژلاتینه‌شدن نشاسته برنج نیم‌جوش بر اساس خواص فیزیکی- الکتریکی شلتوک طی غوطه‌وری(مطالعه موردی: رقم شیرودی)', , 15(85), pp. 265-277.
تقی نژاد, ابراهیم, رسولی شربیانی, ولی برازش بیدرنگ مقدار ژلاتینه‌شدن نشاسته برنج نیم‌جوش بر اساس خواص فیزیکی- الکتریکی شلتوک طی غوطه‌وری(مطالعه موردی: رقم شیرودی). , 2019; 15(85): 265-277.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,587
PDF Download15,979,900