Number of Articles: 30

تأثیر عطرمایه و عصاره آزاد و ریز پوشانی شده با نانولیپوزوم دارچین بر لیستریا مونوسایتوژنز و اشرشیاکولی تلقیح شده به گوشت چرخ شده گاو

Pages 1-16

شبنم امامی; محمد احمدی; لیلا روزبه نصیرایی; سیداحمد شهیدی; هدا جعفری زاده مالمیری

ارزیابی ویژگی های کیفی پودر فوری حریره بادام- جودوسر تولید شده توسط فناوری اکستروژن

Pages 17-28

الناز میلانی; ندا هاشمی; مجید هاشمی

بررسی اثر ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی دولایه ژلاتین-کیتوزان حاوی نانوامولسیون اسانس برازمبل روی کنترل رشد باکتری آئروموناس هیدروفیلا تلقیح شده به فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان

Pages 29-41

کتایون احمدی; محمد محسن زاده

تأثیر مهارکنندگی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و باکتری آنتاگونیست Basillus subtilis روی کپک آبی (Penicillium expensum) و پارامترهای کیفی پس از برداشت گیلاس

Pages 43-57

چنور حسینی; محمدرضا اصغری; مریم خضری

تعیین باقیمانده تایلوزین در فرآورده‌های سوسیس، کالباس و همبرگر توزیعی در شهر تبریز به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

Pages 59-67

جعفر شادجو; محمد حسین موثق

بهینه‌سازی ظرفیت جذب آب و روغن پروتئین عدس سبز رقم بیله‌سوار به روش سطح پاسخ

Pages 69-78

ملیحه دهقانی; نفیسه زمین‌دار

تولید نوشیدنی عملگرا برپایۀ ترکیبات زیست ‌فعال چای سبز و قهوه سبز درهم‌تنیده در ساختار کیتوزوم

Pages 79-89

کریم مرادی کشک سرا; حمید توکلی‌پور; محسن مختاریان

ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی سویه‌های تجاری لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس در شرایط برون‌تنی

Pages 91-102

نازیلا دردمه; مسعود یاورمنش; علی عطا معظمی; مریم مقدم متین; حمید نوربخش

بررسی امکان تولید کاغذ ضدباکتری جهت بسته‌بندی مواد غذایی با عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus Officinalis L.)

Pages 103-113

امیر حسین قاسمی; نورالدین نظرنژاد; شقایق رضانژاد; سید حسن شریفی

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته پری‌ژلاتینه تولید شده از نشاسته بلوط (زاگرس) با استفاده از خشک کن تک غلطکی

Pages 115-126

مجید جوانمرد; ابوالفضل بیاتی; محمد حسن ایکانی; اکرم شریفی

خشک کردن هوای داغ نعناع: مدل‌سازی تغییرات افت وزن، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی با روش سطح پاسخ

Pages 127-140

نرجس آقاجانی; امیر دارایی گرمه خانی; عباسعلی ساری; محمد امین نوروزی

بهینه سازی تغییرات افت وزن، ترکیبات فنولی و ویژگی‌های آنتی اکسیدانی برگ نعناع طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ با روش سطح پاسخ

Pages 141-153

Narjes Aghajani; امیر دارایی گرمه خانی; عباسعلی ساری; محمد امین نوروزی

تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر درجه هیدرولیز و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه فیل‌ماهی (Huso huso)

Pages 155-165

مینا اسمعیلی خاریکی; سیده محدثه حسینی

بررسی حضور ژن تراریخته camv35s در شیر خشک و غذای کودک موجود در تهران با تکنیک real-time PCR

Pages 167-173

رامین بهشتی زاده; شیلا صفاییان; الهام مسلمی; کسری اصفهانی; رضوان موسوی ندوشن

مطالعه برخی خواص کیفی و حسی لواشک سیب غنی شده

Pages 175-186

مرضیه جوادی فارسانی; حسین میرزائی مقدم; احمد رجایی

بهینه یابی فرمولاسیون پرمیکس جایگزین چربی به روش سطح پاسخ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمایی کیک با چربی کاهش یافته

Pages 187-196

زهرا نظری; رضا کاراژیان; معصومه مهربان سنگ آتش; احمد احتیاطی

اثر شلغم، کدو حلوایی و مخمر نانوایی بر فلور میکروبی و بافت دوینه

Pages 197-209

سحر بهرامی; نفیسه دعوتی; نوشین نوشیروانی

تاثیر آرد لوبیای سویای جوانه زده و امواج فراصوت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن

Pages 211-224

زهرا زنگنه; آریو امامی فر; مصطفی کرمی

خشک‌کردن جریان معکوس شلتوک بخاردهی شده و اثر آن بر کیفیت برنج و انرژی مصرفی

Pages 225-236

فرزانه حسن‌نیا; کبری تجددی طلب; سید احمد شهیدی; آزاده قربانی حسن‌سرایی

تاثیر افزودن سویه های پروبیوتیک و ترکیبات پری بیوتیک روی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماست سین بیوتیک گاومیش

Pages 237-247

علی سبزیچی اسفهلان; جواد حصاری; سیدهادی پیغمبردوست

بررسی اثر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی و فیلم خوراکی کیتوزان حاوی نانوامولسیون اسانس زیره سیاه(Bunium persicum) و عصاره گیاه ملیس (Melissa officinalis L.) علیه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده به گوشت شتر

Pages 249-264

مهدی ابراهیمیان; محمد محسن زاده

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نانوامولسیون اسانس گیاه صندل سفید (Santalum album linn)

Pages 265-280

عرفان امیری; سید ابراهیم حسینی; اکرم شریفی

تأثیر اوژنول و گلیسیریدهای اسید بوتیریک بر خواص کیفی و حسی گوشت جوجه‌های گوشتی

Pages 281-295

سورنا واحدی پور دهرائی; یونس زاهدی; فاطمه قنادی اصل; میرداریوش شکوری

درون پوشانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس PTCC 1643 با دیواره کامپوزیتی صمغ زانتان، ایزوله پروتئین سویا و فروکتوالیگوساکارید: بررسی ویژگی‌های میکروکپسول ها

Pages 297-308

مریم عباسی گزنق; محمود رضازادباری; محمد علیزاده خالدآباد; صابر امیری

تکنولوژی بلاکچین برای مدیریت کارآمد زنجیره تأمین روغن نباتی

Pages 309-325

طاهره رنجبر ملکشاه; سید مجتبی مجاوریان; فواد عشقی; سمیه شیرزادی لسکوکلایه; زینب رفتنی امیری

مطالعه سمیت تحت مزمن روغن کاملینا و تاثیر آن بر فاکتورهای بیوشیمیایی و پارامترهای خون شناسی

Pages 327-336

ملیکا زندی; زهرا پیراوی ونک; رضوان موسوی ندوشن; احسان زایرزاده

تعیین مدل مناسب سینتیک خشک کردن پیاز قرمز و مقایسه مدل‌های ریاضی سیستم استنتاج عصبی فازی (ANFIS)

Pages 337-348

مریم کریمی مطلق; بابک بهشتی; علی محمد برقعی

بررسی تاثیر جایگزینی شیرین کننده استویا و افزودن صمغ به دانه بر خواص رئولوژیکی ژله

Pages 349-358

الهه نصوحیان; پردیس احمدیان; محمد حجت آلاسلامی

ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی مارمالاد بادنجان کم کالری

Pages 359-368

مریم ذولفقاری; معصومه مهربان; مریم اثتی عشری

ارزیابی تاثیر ژل آلوئه ورا برماندگاری میوه گلابی و تا ثیرآن بر قارچ پنی سیلیوم اکسپانسوم و آسپرژیلوس نایجر

Pages 369-382

شیما مرادی; رویا ذکاوتی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,790,517
PDF Download15,993,075