Aghajani, Narjes, دارایی گرمه خانی, امیر, ساری, عباسعلی, نوروزی, محمد امین (2023). بهینه سازی تغییرات افت وزن، ترکیبات فنولی و ویژگی‌های آنتی اکسیدانی برگ نعناع طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ با روش سطح پاسخ. , 19(133), 141-153. doi: 10.22034/FSCT.19.133.141
Narjes Aghajani; امیر دارایی گرمه خانی; عباسعلی ساری; محمد امین نوروزی. "بهینه سازی تغییرات افت وزن، ترکیبات فنولی و ویژگی‌های آنتی اکسیدانی برگ نعناع طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ با روش سطح پاسخ". , 19, 133, 2023, 141-153. doi: 10.22034/FSCT.19.133.141
Aghajani, Narjes, دارایی گرمه خانی, امیر, ساری, عباسعلی, نوروزی, محمد امین (2023). 'بهینه سازی تغییرات افت وزن، ترکیبات فنولی و ویژگی‌های آنتی اکسیدانی برگ نعناع طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ با روش سطح پاسخ', , 19(133), pp. 141-153. doi: 10.22034/FSCT.19.133.141
Aghajani, Narjes, دارایی گرمه خانی, امیر, ساری, عباسعلی, نوروزی, محمد امین بهینه سازی تغییرات افت وزن، ترکیبات فنولی و ویژگی‌های آنتی اکسیدانی برگ نعناع طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ با روش سطح پاسخ. , 2023; 19(133): 141-153. doi: 10.22034/FSCT.19.133.141
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,813
PDF Download16,052,411