نظری, زهرا, کاراژیان, رضا, مهربان سنگ آتش, معصومه, احتیاطی, احمد (2023). بهینه یابی فرمولاسیون پرمیکس جایگزین چربی به روش سطح پاسخ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمایی کیک با چربی کاهش یافته. , 19(133), 187-196. doi: 10.22034/FSCT.19.133.187
زهرا نظری; رضا کاراژیان; معصومه مهربان سنگ آتش; احمد احتیاطی. "بهینه یابی فرمولاسیون پرمیکس جایگزین چربی به روش سطح پاسخ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمایی کیک با چربی کاهش یافته". , 19, 133, 2023, 187-196. doi: 10.22034/FSCT.19.133.187
نظری, زهرا, کاراژیان, رضا, مهربان سنگ آتش, معصومه, احتیاطی, احمد (2023). 'بهینه یابی فرمولاسیون پرمیکس جایگزین چربی به روش سطح پاسخ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمایی کیک با چربی کاهش یافته', , 19(133), pp. 187-196. doi: 10.22034/FSCT.19.133.187
نظری, زهرا, کاراژیان, رضا, مهربان سنگ آتش, معصومه, احتیاطی, احمد بهینه یابی فرمولاسیون پرمیکس جایگزین چربی به روش سطح پاسخ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمایی کیک با چربی کاهش یافته. , 2023; 19(133): 187-196. doi: 10.22034/FSCT.19.133.187
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,828
PDF Download16,052,421