حسینی, چنور, اصغری, محمدرضا, خضری, مریم (2023). تأثیر مهارکنندگی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و باکتری آنتاگونیست Basillus subtilis روی کپک آبی (Penicillium expensum) و پارامترهای کیفی پس از برداشت گیلاس. , 19(133), 43-57. doi: 10.22034/FSCT.19.133.43
چنور حسینی; محمدرضا اصغری; مریم خضری. "تأثیر مهارکنندگی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و باکتری آنتاگونیست Basillus subtilis روی کپک آبی (Penicillium expensum) و پارامترهای کیفی پس از برداشت گیلاس". , 19, 133, 2023, 43-57. doi: 10.22034/FSCT.19.133.43
حسینی, چنور, اصغری, محمدرضا, خضری, مریم (2023). 'تأثیر مهارکنندگی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و باکتری آنتاگونیست Basillus subtilis روی کپک آبی (Penicillium expensum) و پارامترهای کیفی پس از برداشت گیلاس', , 19(133), pp. 43-57. doi: 10.22034/FSCT.19.133.43
حسینی, چنور, اصغری, محمدرضا, خضری, مریم تأثیر مهارکنندگی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و باکتری آنتاگونیست Basillus subtilis روی کپک آبی (Penicillium expensum) و پارامترهای کیفی پس از برداشت گیلاس. , 2023; 19(133): 43-57. doi: 10.22034/FSCT.19.133.43
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,802
PDF Download16,052,404