نصوحیان, الهه, احمدیان, پردیس, حجت آلاسلامی, محمد (2023). بررسی تاثیر جایگزینی شیرین کننده استویا و افزودن صمغ به دانه بر خواص رئولوژیکی ژله. , 19(133), 349-358. doi: 10.22034/FSCT.19.133.349
الهه نصوحیان; پردیس احمدیان; محمد حجت آلاسلامی. "بررسی تاثیر جایگزینی شیرین کننده استویا و افزودن صمغ به دانه بر خواص رئولوژیکی ژله". , 19, 133, 2023, 349-358. doi: 10.22034/FSCT.19.133.349
نصوحیان, الهه, احمدیان, پردیس, حجت آلاسلامی, محمد (2023). 'بررسی تاثیر جایگزینی شیرین کننده استویا و افزودن صمغ به دانه بر خواص رئولوژیکی ژله', , 19(133), pp. 349-358. doi: 10.22034/FSCT.19.133.349
نصوحیان, الهه, احمدیان, پردیس, حجت آلاسلامی, محمد بررسی تاثیر جایگزینی شیرین کننده استویا و افزودن صمغ به دانه بر خواص رئولوژیکی ژله. , 2023; 19(133): 349-358. doi: 10.22034/FSCT.19.133.349
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,602
PDF Download16,052,263