واحدی پور دهرائی, سورنا, زاهدی, یونس, قنادی اصل, فاطمه, شکوری, میرداریوش (2023). تأثیر اوژنول و گلیسیریدهای اسید بوتیریک بر خواص کیفی و حسی گوشت جوجه‌های گوشتی. , 19(133), 281-295. doi: 10.22034/FSCT.19.133.281
سورنا واحدی پور دهرائی; یونس زاهدی; فاطمه قنادی اصل; میرداریوش شکوری. "تأثیر اوژنول و گلیسیریدهای اسید بوتیریک بر خواص کیفی و حسی گوشت جوجه‌های گوشتی". , 19, 133, 2023, 281-295. doi: 10.22034/FSCT.19.133.281
واحدی پور دهرائی, سورنا, زاهدی, یونس, قنادی اصل, فاطمه, شکوری, میرداریوش (2023). 'تأثیر اوژنول و گلیسیریدهای اسید بوتیریک بر خواص کیفی و حسی گوشت جوجه‌های گوشتی', , 19(133), pp. 281-295. doi: 10.22034/FSCT.19.133.281
واحدی پور دهرائی, سورنا, زاهدی, یونس, قنادی اصل, فاطمه, شکوری, میرداریوش تأثیر اوژنول و گلیسیریدهای اسید بوتیریک بر خواص کیفی و حسی گوشت جوجه‌های گوشتی. , 2023; 19(133): 281-295. doi: 10.22034/FSCT.19.133.281
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,827
PDF Download16,052,421