بهرامی, سحر, دعوتی, نفیسه, نوشیروانی, نوشین (2023). اثر شلغم، کدو حلوایی و مخمر نانوایی بر فلور میکروبی و بافت دوینه. , 19(133), 197-209. doi: 10.22034/FSCT.19.133.197
سحر بهرامی; نفیسه دعوتی; نوشین نوشیروانی. "اثر شلغم، کدو حلوایی و مخمر نانوایی بر فلور میکروبی و بافت دوینه". , 19, 133, 2023, 197-209. doi: 10.22034/FSCT.19.133.197
بهرامی, سحر, دعوتی, نفیسه, نوشیروانی, نوشین (2023). 'اثر شلغم، کدو حلوایی و مخمر نانوایی بر فلور میکروبی و بافت دوینه', , 19(133), pp. 197-209. doi: 10.22034/FSCT.19.133.197
بهرامی, سحر, دعوتی, نفیسه, نوشیروانی, نوشین اثر شلغم، کدو حلوایی و مخمر نانوایی بر فلور میکروبی و بافت دوینه. , 2023; 19(133): 197-209. doi: 10.22034/FSCT.19.133.197
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,809
PDF Download16,052,409