زنگنه, زهرا, امامی فر, آریو, کرمی, مصطفی (2023). تاثیر آرد لوبیای سویای جوانه زده و امواج فراصوت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن. , 19(133), 211-224. doi: 10.22034/FSCT.19.133.211
زهرا زنگنه; آریو امامی فر; مصطفی کرمی. "تاثیر آرد لوبیای سویای جوانه زده و امواج فراصوت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن". , 19, 133, 2023, 211-224. doi: 10.22034/FSCT.19.133.211
زنگنه, زهرا, امامی فر, آریو, کرمی, مصطفی (2023). 'تاثیر آرد لوبیای سویای جوانه زده و امواج فراصوت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن', , 19(133), pp. 211-224. doi: 10.22034/FSCT.19.133.211
زنگنه, زهرا, امامی فر, آریو, کرمی, مصطفی تاثیر آرد لوبیای سویای جوانه زده و امواج فراصوت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن. , 2023; 19(133): 211-224. doi: 10.22034/FSCT.19.133.211
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,760,398
PDF Download15,978,877