قاسمی, امیر حسین, نظرنژاد, نورالدین, رضانژاد, شقایق, شریفی, سید حسن (2023). بررسی امکان تولید کاغذ ضدباکتری جهت بسته‌بندی مواد غذایی با عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus Officinalis L.). , 19(133), 103-113. doi: 10.22034/FSCT.19.133.103
امیر حسین قاسمی; نورالدین نظرنژاد; شقایق رضانژاد; سید حسن شریفی. "بررسی امکان تولید کاغذ ضدباکتری جهت بسته‌بندی مواد غذایی با عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus Officinalis L.)". , 19, 133, 2023, 103-113. doi: 10.22034/FSCT.19.133.103
قاسمی, امیر حسین, نظرنژاد, نورالدین, رضانژاد, شقایق, شریفی, سید حسن (2023). 'بررسی امکان تولید کاغذ ضدباکتری جهت بسته‌بندی مواد غذایی با عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus Officinalis L.)', , 19(133), pp. 103-113. doi: 10.22034/FSCT.19.133.103
قاسمی, امیر حسین, نظرنژاد, نورالدین, رضانژاد, شقایق, شریفی, سید حسن بررسی امکان تولید کاغذ ضدباکتری جهت بسته‌بندی مواد غذایی با عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus Officinalis L.). , 2023; 19(133): 103-113. doi: 10.22034/FSCT.19.133.103
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,814
PDF Download16,052,411