احمدی, کتایون, محسن زاده, محمد (2023). بررسی اثر ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی دولایه ژلاتین-کیتوزان حاوی نانوامولسیون اسانس برازمبل روی کنترل رشد باکتری آئروموناس هیدروفیلا تلقیح شده به فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان. , 19(133), 29-41. doi: 10.22034/FSCT.19.133.29
کتایون احمدی; محمد محسن زاده. "بررسی اثر ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی دولایه ژلاتین-کیتوزان حاوی نانوامولسیون اسانس برازمبل روی کنترل رشد باکتری آئروموناس هیدروفیلا تلقیح شده به فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان". , 19, 133, 2023, 29-41. doi: 10.22034/FSCT.19.133.29
احمدی, کتایون, محسن زاده, محمد (2023). 'بررسی اثر ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی دولایه ژلاتین-کیتوزان حاوی نانوامولسیون اسانس برازمبل روی کنترل رشد باکتری آئروموناس هیدروفیلا تلقیح شده به فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان', , 19(133), pp. 29-41. doi: 10.22034/FSCT.19.133.29
احمدی, کتایون, محسن زاده, محمد بررسی اثر ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی دولایه ژلاتین-کیتوزان حاوی نانوامولسیون اسانس برازمبل روی کنترل رشد باکتری آئروموناس هیدروفیلا تلقیح شده به فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان. , 2023; 19(133): 29-41. doi: 10.22034/FSCT.19.133.29
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,831
PDF Download16,052,423