Number of Articles: 30

تولید پاستیل فراسودمند بهار نارنج و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن

Pages 1-15

نفیسه کربلایی اسماعیلی; اکرم آریان فر

پایدارسازی حرارتی عصاره آنتوسیانینی گلبرگ زعفران با استفاده از روش ریزپوشانی و کاربرد ‌آن در مدل غذایی

Pages 17-31

وحید پاسبان نوقابی; حامد صابریان

طراحی و ساخت سیستم فرآوری آب‌لیمو توسط میدان الکتریکی پالسی و ارزیابی ویژگی‌های کیفی آن

Pages 33-49

عادل دزیانی; امان محمد ضیائی فر; سید مهدی جعفری; سارا اقاجان زاده

بررسی برهم کنش صمغ فیبر ذرت با آنزیم α-آمیلاز و α-گلوکوزیداز و تاثیر آن بر فعالیت ممانعت کنندگی آنزیم‌ها

Pages 51-63

روح الله اجتماعی; حسن احمدی گاولیقی; مریم جلیلی صفریان; مهدی طبرسا

ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس برویس به عنوان باکتری اسید لاکتیک غالب جدا شده از آمارانت تخمیر شده

Pages 65-76

پروین شایسته کیا; علیرضا صادقی; مهدی کاشانی نژاد; مرتضی خمیری; مریم زارعلی

تاثیر زانتان و ساکارز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و مورفولوژیکی نشاسته‌‌های گندم و ذرت

Pages 77-89

آیدا ذوالعلمین; سارا موحد; محمدحسین عزیزی; حسین احمدی چناربن

بررسی ویژگی های فیزیکی فیلم پلی لاکتیک اسید نشانگر شده با آنتوسیانین های استخراج شده از کلم قرمز و چغندر لبویی

Pages 91-106

لیلا علیزاده; نفیسه جهانبخشیان; محمدحسین عزیزی; رضوان موسوی ندوشن; مرتضی احسانی

مقایسه ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و کیفیت بیسکویت غنی شده با سبوس گندم و برنج فراوری شده

Pages 107-115

لیلی فدایی; ماندانا طایفه; مصطفی صادقی; خدیجه عباسپور; آریا نقره علیپور

ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن مغز فندق ایرانی (.Corylus avellana L) تحت شرایط مختلف برشته نمودن توسط مایکروویو

Pages 117-133

سیده سارا سیادتی; ندا احمدی کمازانی

بهینه‌سازی شرایط استخراج رنگ آناتو در مقیاس نیمه صنعتی و ارزیابی پایداری رنگی آن در شرایط آزمایشگاهی و سیستم مدل غذایی

Pages 135-148

فرشته حسینی; حامد صابریان; شادی بلوریان; مجید افشاری

ارزیابی تاثیر افزودن دی تاگاتوز و اسانس لیمو بر ویژگی‌های کیفی شکلات

Pages 149-160

مرجان نوری; امیرحسین آگاهی

بررسی کاربرد تفاله چغندرقند و خمیرترش بر کمیت و کیفیت نان باگت

Pages 161-172

عاطفه احراری; شادی بلوریان; غلامعلی گلی موحد

ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و اثر ضد قارچی عصاره اتانولی انجیر بنگالی بر کپک‌های عامل فساد میوه پرتقال طی انبارمانی

Pages 173-181

مصطفی رحمتی جنیدآباد; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

کاربرد جداساز نیمه‌پیوسته دورانی در سیالات حوزه صنایع غذایی – مطالعه موردی جداسازی پالپ از سیال حاوی پکتین

Pages 183-197

شفیع رحمتی; علیرضا مهدویان

تاثیر غلظت سوربیتول بر خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیستی موسیلاژ دانه به

Pages 199-210

محبوبه کشیری; مریم داوطلب

کاربرد روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA) جهت مطالعه پارامترهای کمی و کیفی مافین کم ساکارز حاوی مالتودکسترین و قاووت سنتی

Pages 211-221

نفیسه ذوالفقاری; اسماعیل عطای صالحی; زهرا شیخ الاسلامی

بررسی کاربرد آرد کینوا و امولسیفایر منوگلیسرید بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی بدون گلوتن

Pages 223-235

مژگان علوی; معصومه مهربان سنگ آتش; بهاره صحرائیان

اثر افزودن موسیلاژ و روغن دانه چیا (Salvia hispanica L) بر ویژگیهای فیزیکی‌وشیمیایی و حسی ماست در طول مدت زمان نگهداری

Pages 237-249

سیده زهرا سید محمدی فرد; سهیلا زرین قلمی; محسن زندی; مریم پاکپور

تولید فیلم کامپوزیتی زیست فعال نوین کنسانتره پروتئین های آب پنیر و موسیلاژ عناب تقویت شده با پُست بیوتیک های باسیلوس کوآگولانس IBRC-M 10807

Pages 251-263

هانیه نجفی; صابر امیری; امین خلیلی; لعیا رضازاد باری

بسته بندی فعال و افزایش ماندگاری روغن زیتون بکر با استفاده از فیلم زیست تخریب پذیر بر پایه پلی وینیل الکل اصلاح شده با نانوذرات کلرید نقره و اسپیرولینا

Pages 265-279

عارف عرفانی; میر خلیل پیروزی فرد; سجاد پیرسا

تولید و بررسی ویژگی های سیستم نوین تمایز طعم شوری توسط امولسیون دوگانه آب در روغن در آب

Pages 281-294

هادی هاشمی گهرویی; محمدهادی اسکندری; سید محمد هاشم حسینی

بررسی ویژگی‌های نگهدارندگی، فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی ماسینه

Pages 295-311

ستار صفری شورباخورلو; درنوش جعفرپور

بهینه سازی شرایط استخراج) غلظت حلال و زمان استخراج) عصاره آبی، الکلی و هیدورالکلی گیاه خوشاریزه (Echinophora platyloba)، خصوصیات آنتی اکسیدانی و اثر کشندگی آن بر پروتواسکولکس‌های کیست هیداتید در شرایط آزمایشگاهی

Pages 313-326

زینب صادقی دهکردی; میلاد قربانی پور; علیرضا سازمند; امیر دارایی گرمه خانی; محمد فلاح; عباسعلی ساری

بررسی تاثیر عصاره‌های دانه رازیانه و کاکوتی کوهی روی رشد کپک آسپرژیلوس فلاووس رب گوجه فرنگی و پیش بینی داده های حاصل شده با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی

Pages 327-340

مریم محبی

ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی توت‌فرنگی در اتمسفر اصلاح شده با استفاده از فیلم بسته‌بندی نانوکامپوزیت

Pages 341-354

رضا طباطبائی کلور; حسن یوسف نیا پاشا

ارزیابی اثر ضد باکتریایی دی لیمونن نانوانکپسوله شده در نانواسفنج بتاسیکلودکسترین

Pages 355-364

عذرا صالحی; عاطفه رضایی; مسعود سامی

بررسی تاثیر زمان و شرایط نگهداری بر خصوصیات کیفی روغن زیتون بکر و فرابکر

Pages 365-375

آذین نصرالله زاده; وحید علیپور گسکری

انتخاب و ارزیابی مدل‌های خشک‌کردن لایه‌نازک برای توصیف سینتیک خشک شدن برش‌های سیر در خشک‌کن فروسرخ

Pages 377-385

اشرف گوهری اردبیلی; نوید گودینی; فخرالدین صالحی

ارزیابی اثر باگاس و پلی ساکارید محلول سویا بر ویژگی‌های تصویری دونات

Pages 387-395

محبوبه داراپور; بهزاد ناصحی; حسن برزگر; حسین جوینده

تاثیر فرآیند تغلیظ بر ترکیبات زیست فعال شربت رقیق چغندر قند: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن

Pages 397-409

حبیب نویدی فر; بیوک آقا فرمانی; شایسته درخشان; بهروز کاظم زاده; امین کهوریان

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,696,678
PDF Download15,948,216