صفری شورباخورلو, ستار, جعفرپور, درنوش (2023). بررسی ویژگی‌های نگهدارندگی، فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی ماسینه. , 19(132), 295-311. doi: 10.22034/FSCT.19.132.285
ستار صفری شورباخورلو; درنوش جعفرپور. "بررسی ویژگی‌های نگهدارندگی، فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی ماسینه". , 19, 132, 2023, 295-311. doi: 10.22034/FSCT.19.132.285
صفری شورباخورلو, ستار, جعفرپور, درنوش (2023). 'بررسی ویژگی‌های نگهدارندگی، فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی ماسینه', , 19(132), pp. 295-311. doi: 10.22034/FSCT.19.132.285
صفری شورباخورلو, ستار, جعفرپور, درنوش بررسی ویژگی‌های نگهدارندگی، فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی ماسینه. , 2023; 19(132): 295-311. doi: 10.22034/FSCT.19.132.285
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,737,230
PDF Download15,964,346