فدایی, لیلی, طایفه, ماندانا, صادقی, مصطفی, عباسپور, خدیجه, نقره علیپور, آریا (2023). مقایسه ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و کیفیت بیسکویت غنی شده با سبوس گندم و برنج فراوری شده. , 19(132), 107-115. doi: 10.22034/FSCT.19.132.107
لیلی فدایی; ماندانا طایفه; مصطفی صادقی; خدیجه عباسپور; آریا نقره علیپور. "مقایسه ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و کیفیت بیسکویت غنی شده با سبوس گندم و برنج فراوری شده". , 19, 132, 2023, 107-115. doi: 10.22034/FSCT.19.132.107
فدایی, لیلی, طایفه, ماندانا, صادقی, مصطفی, عباسپور, خدیجه, نقره علیپور, آریا (2023). 'مقایسه ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و کیفیت بیسکویت غنی شده با سبوس گندم و برنج فراوری شده', , 19(132), pp. 107-115. doi: 10.22034/FSCT.19.132.107
فدایی, لیلی, طایفه, ماندانا, صادقی, مصطفی, عباسپور, خدیجه, نقره علیپور, آریا مقایسه ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و کیفیت بیسکویت غنی شده با سبوس گندم و برنج فراوری شده. , 2023; 19(132): 107-115. doi: 10.22034/FSCT.19.132.107
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,737,231
PDF Download15,964,347