ذوالعلمین, آیدا, موحد, سارا, عزیزی, محمدحسین, احمدی چناربن, حسین (2023). تاثیر زانتان و ساکارز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و مورفولوژیکی نشاسته‌‌های گندم و ذرت. , 19(132), 77-89. doi: 10.22034/FSCT.19.132.77
آیدا ذوالعلمین; سارا موحد; محمدحسین عزیزی; حسین احمدی چناربن. "تاثیر زانتان و ساکارز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و مورفولوژیکی نشاسته‌‌های گندم و ذرت". , 19, 132, 2023, 77-89. doi: 10.22034/FSCT.19.132.77
ذوالعلمین, آیدا, موحد, سارا, عزیزی, محمدحسین, احمدی چناربن, حسین (2023). 'تاثیر زانتان و ساکارز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و مورفولوژیکی نشاسته‌‌های گندم و ذرت', , 19(132), pp. 77-89. doi: 10.22034/FSCT.19.132.77
ذوالعلمین, آیدا, موحد, سارا, عزیزی, محمدحسین, احمدی چناربن, حسین تاثیر زانتان و ساکارز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و مورفولوژیکی نشاسته‌‌های گندم و ذرت. , 2023; 19(132): 77-89. doi: 10.22034/FSCT.19.132.77
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,737,231
PDF Download15,964,347