سید محمدی فرد, سیده زهرا, زرین قلمی, سهیلا, زندی, محسن, پاکپور, مریم (2023). اثر افزودن موسیلاژ و روغن دانه چیا (Salvia hispanica L) بر ویژگیهای فیزیکی‌وشیمیایی و حسی ماست در طول مدت زمان نگهداری. , 19(132), 237-249. doi: 10.22034/FSCT.19.132.237
سیده زهرا سید محمدی فرد; سهیلا زرین قلمی; محسن زندی; مریم پاکپور. "اثر افزودن موسیلاژ و روغن دانه چیا (Salvia hispanica L) بر ویژگیهای فیزیکی‌وشیمیایی و حسی ماست در طول مدت زمان نگهداری". , 19, 132, 2023, 237-249. doi: 10.22034/FSCT.19.132.237
سید محمدی فرد, سیده زهرا, زرین قلمی, سهیلا, زندی, محسن, پاکپور, مریم (2023). 'اثر افزودن موسیلاژ و روغن دانه چیا (Salvia hispanica L) بر ویژگیهای فیزیکی‌وشیمیایی و حسی ماست در طول مدت زمان نگهداری', , 19(132), pp. 237-249. doi: 10.22034/FSCT.19.132.237
سید محمدی فرد, سیده زهرا, زرین قلمی, سهیلا, زندی, محسن, پاکپور, مریم اثر افزودن موسیلاژ و روغن دانه چیا (Salvia hispanica L) بر ویژگیهای فیزیکی‌وشیمیایی و حسی ماست در طول مدت زمان نگهداری. , 2023; 19(132): 237-249. doi: 10.22034/FSCT.19.132.237
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,737,230
PDF Download15,964,346