رحمتی جنیدآباد, مصطفی, علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد (2023). ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و اثر ضد قارچی عصاره اتانولی انجیر بنگالی بر کپک‌های عامل فساد میوه پرتقال طی انبارمانی. , 19(132), 173-181. doi: 10.22034/FSCT.19.132.173
مصطفی رحمتی جنیدآباد; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد. "ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و اثر ضد قارچی عصاره اتانولی انجیر بنگالی بر کپک‌های عامل فساد میوه پرتقال طی انبارمانی". , 19, 132, 2023, 173-181. doi: 10.22034/FSCT.19.132.173
رحمتی جنیدآباد, مصطفی, علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد (2023). 'ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و اثر ضد قارچی عصاره اتانولی انجیر بنگالی بر کپک‌های عامل فساد میوه پرتقال طی انبارمانی', , 19(132), pp. 173-181. doi: 10.22034/FSCT.19.132.173
رحمتی جنیدآباد, مصطفی, علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و اثر ضد قارچی عصاره اتانولی انجیر بنگالی بر کپک‌های عامل فساد میوه پرتقال طی انبارمانی. , 2023; 19(132): 173-181. doi: 10.22034/FSCT.19.132.173
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,736,043
PDF Download15,963,885