محبی, مریم (2023). بررسی تاثیر عصاره‌های دانه رازیانه و کاکوتی کوهی روی رشد کپک آسپرژیلوس فلاووس رب گوجه فرنگی و پیش بینی داده های حاصل شده با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی. , 19(132), 327-340. doi: 10.22034/FSCT.19.132.327
مریم محبی. "بررسی تاثیر عصاره‌های دانه رازیانه و کاکوتی کوهی روی رشد کپک آسپرژیلوس فلاووس رب گوجه فرنگی و پیش بینی داده های حاصل شده با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی". , 19, 132, 2023, 327-340. doi: 10.22034/FSCT.19.132.327
محبی, مریم (2023). 'بررسی تاثیر عصاره‌های دانه رازیانه و کاکوتی کوهی روی رشد کپک آسپرژیلوس فلاووس رب گوجه فرنگی و پیش بینی داده های حاصل شده با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی', , 19(132), pp. 327-340. doi: 10.22034/FSCT.19.132.327
محبی, مریم بررسی تاثیر عصاره‌های دانه رازیانه و کاکوتی کوهی روی رشد کپک آسپرژیلوس فلاووس رب گوجه فرنگی و پیش بینی داده های حاصل شده با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی. , 2023; 19(132): 327-340. doi: 10.22034/FSCT.19.132.327
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,737,230
PDF Download15,964,346