نوری, مرجان, آگاهی, امیرحسین (2023). ارزیابی تاثیر افزودن دی تاگاتوز و اسانس لیمو بر ویژگی‌های کیفی شکلات. , 19(132), 149-160. doi: 10.22034/FSCT.19.132.149
مرجان نوری; امیرحسین آگاهی. "ارزیابی تاثیر افزودن دی تاگاتوز و اسانس لیمو بر ویژگی‌های کیفی شکلات". , 19, 132, 2023, 149-160. doi: 10.22034/FSCT.19.132.149
نوری, مرجان, آگاهی, امیرحسین (2023). 'ارزیابی تاثیر افزودن دی تاگاتوز و اسانس لیمو بر ویژگی‌های کیفی شکلات', , 19(132), pp. 149-160. doi: 10.22034/FSCT.19.132.149
نوری, مرجان, آگاهی, امیرحسین ارزیابی تاثیر افزودن دی تاگاتوز و اسانس لیمو بر ویژگی‌های کیفی شکلات. , 2023; 19(132): 149-160. doi: 10.22034/FSCT.19.132.149
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,737,230
PDF Download15,964,346