کربلایی اسماعیلی, نفیسه, آریان فر, اکرم (2023). تولید پاستیل فراسودمند بهار نارنج و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن. , 19(132), 1-15. doi: 10.22034/FSCT.19.132.1
نفیسه کربلایی اسماعیلی; اکرم آریان فر. "تولید پاستیل فراسودمند بهار نارنج و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن". , 19, 132, 2023, 1-15. doi: 10.22034/FSCT.19.132.1
کربلایی اسماعیلی, نفیسه, آریان فر, اکرم (2023). 'تولید پاستیل فراسودمند بهار نارنج و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن', , 19(132), pp. 1-15. doi: 10.22034/FSCT.19.132.1
کربلایی اسماعیلی, نفیسه, آریان فر, اکرم تولید پاستیل فراسودمند بهار نارنج و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن. , 2023; 19(132): 1-15. doi: 10.22034/FSCT.19.132.1
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,737,231
PDF Download15,964,347