نویدی فر, حبیب, آقا فرمانی, بیوک, درخشان, شایسته, کاظم زاده, بهروز, کهوریان, امین (2023). تاثیر فرآیند تغلیظ بر ترکیبات زیست فعال شربت رقیق چغندر قند: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن. , 19(132), 397-409. doi: 10.22034/FSCT.19.132.397
حبیب نویدی فر; بیوک آقا فرمانی; شایسته درخشان; بهروز کاظم زاده; امین کهوریان. "تاثیر فرآیند تغلیظ بر ترکیبات زیست فعال شربت رقیق چغندر قند: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن". , 19, 132, 2023, 397-409. doi: 10.22034/FSCT.19.132.397
نویدی فر, حبیب, آقا فرمانی, بیوک, درخشان, شایسته, کاظم زاده, بهروز, کهوریان, امین (2023). 'تاثیر فرآیند تغلیظ بر ترکیبات زیست فعال شربت رقیق چغندر قند: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن', , 19(132), pp. 397-409. doi: 10.22034/FSCT.19.132.397
نویدی فر, حبیب, آقا فرمانی, بیوک, درخشان, شایسته, کاظم زاده, بهروز, کهوریان, امین تاثیر فرآیند تغلیظ بر ترکیبات زیست فعال شربت رقیق چغندر قند: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن. , 2023; 19(132): 397-409. doi: 10.22034/FSCT.19.132.397
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,678,112
PDF Download15,939,639