علوی, مژگان, مهربان سنگ آتش, معصومه, صحرائیان, بهاره (2023). بررسی کاربرد آرد کینوا و امولسیفایر منوگلیسرید بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی بدون گلوتن. , 19(132), 223-235. doi: 10.22034/FSCT.19.132.223
مژگان علوی; معصومه مهربان سنگ آتش; بهاره صحرائیان. "بررسی کاربرد آرد کینوا و امولسیفایر منوگلیسرید بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی بدون گلوتن". , 19, 132, 2023, 223-235. doi: 10.22034/FSCT.19.132.223
علوی, مژگان, مهربان سنگ آتش, معصومه, صحرائیان, بهاره (2023). 'بررسی کاربرد آرد کینوا و امولسیفایر منوگلیسرید بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی بدون گلوتن', , 19(132), pp. 223-235. doi: 10.22034/FSCT.19.132.223
علوی, مژگان, مهربان سنگ آتش, معصومه, صحرائیان, بهاره بررسی کاربرد آرد کینوا و امولسیفایر منوگلیسرید بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی بدون گلوتن. , 2023; 19(132): 223-235. doi: 10.22034/FSCT.19.132.223
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,737,228
PDF Download15,964,346